29 juli 2023
14:00

Segeltorps IF

Referat: Västerhaninge IF - Segeltorps IF

Det blev förlust med 0-2 mot Segeltorp i dagens träningsmatch. Västerhaninge gjorde en riktigt bra första halvlek ställningen var då 0-0. Närmast var Olle med en boll i ribban. Segeltorp tog ledningen på straff i 72:a minuten då den gamle Västerhaninge bekantingen Jonte blev fälld. Isak var på straffen men den smet in. Slutresultatet fastställdes i den 88:e.
Kul att Adnan var tillbaka efter en längre tid av skada. Debuterade för A-laget gjorde såväl Benjamin som Erdem från juniorlaget. Vi får ta med oss de första 60 minuterna av matchen.
Nu väntar en träningsvecka innan det bär i väg för match borta mot Trosa kommande lördag.